Tacopai

En knallgod pai med mye gode smaker.

Ingredienser

BUNN:
4 dl hvetemel
1,5 dl lettmelk
50 gr smør
1 knivspiss salt
2 ts bakepulver

FYLL:
1 pk taco kryddermiks
1 stk løk
400 gr kjøttdeig
1 dl vann
10-12 stk cherrytomater
3 dl revet ost
2 dl créme fraiche
3 ss majones

Mengde/antall

4 personer

Fremgangsmåte

Start med å smuldre sammen mel, salt, smør og bakepulver. Tilsett så melken og elt deigen godt.

- Bruk en rund ildfast paiform. Fordel og trykk deigen jevnt utover formen.

- Fortett med å grovhakke løken.

- Brun kjøttdeigen i en stekepanne. Mot slutten av steketiden tilsetter du løken.

- Når kjøttdeigen er ferdig og løken er blank drysser du over tacomixen og heller over vannet.

- Stek på svak varme til nesten alt vannet er fordampet.

- Fordel blandingen over paideigen.

- Kutt cherrytomatene i to og fordel dem over kjøttdeigen.

- Bland sammen creme fraiche, majones og 2/3 deler av osten og fordel dette på toppen. Dryss den gjenværende osten over.

- Stekes midt i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter.

#Middager
Publisert: 09.01.2019
Oppdatert: 02.04.2019