Soppstuing

Soppstuing er noe av det beste som finnes, og perfekt tilbehør til lam, vilt og storfekjøtt. Har du en god soppstuing er det nesten unødvendig å lage saus.

Ingredienser

400 gr sopp i skiver
2 stk finhakket småløk
2 ss smør
2 ss hvetemel
2 ss soyasaus
3 dl kremfløte
2 ss crême frâiche
Salt
Pepper

Mengde/antall

4—6 personer

Fremgangsmåte

1. Sopp og løk freses i smør på middels sterk varme.

2. Når en del av vesken har sluppet (etter ca 5 minutter) drysser du melet over. Bland det godt inn.

3. Spe så med fløten, la det koke opp og la det trekke/syde i 5-10 min.

4. Tilsett crême frâiche.

5. Smak til med salt, pepper og soyasaus.

#Diverse
Publisert: 05.11.2018
Oppdatert: 02.04.2019