Kebabdressing

Denne deilige yoghurt dressingen smaker deilig av hvitløk og gode krydder. Dressingen har god holdbarhet i kjøleskapet.

Ingredienser

350 gr gresk youghurt
150 gr ekte majones
1,5 dl Heinz ketchup
2 ss lake fra sylteagurk
4 fedd knust hvitløk
4 ts salt
2 ts sort pepper
3 ts cayennepepper
4 ts malt koriander
2 ts spisskummen
2 ts garam masala

Mengde/antall

1 flaske (7dl)

Fremgangsmåte

1. Start med å legge yoghurt i en bolle og finn frem de andre ingrediensene.

2. Hell i alle de andre ingrediensene til dressingen og bland godt sammen. Smak til og juster styrke osv med mengde chilipulver. Sett blandingen i kjøleskapet.

3. Hell over på en passende flaske eller legg i en lufttett boks i kjøleskapet. Server gjerne sammen med kylling, falafel, biffstrimler… Lag gjerne noen hjemmelagde hvetetortillas og fyll med grønnsaker, kjøtt og dressing. Med denne sausen får du en deilig følelse av ordentlig kebab hjemme.

#Diverse
Publisert: 01.04.2021
Oppdatert: 26.05.2024