Favorittpasta

En pastarett med strimlet svinekjøtt i en kremet saus med pepperoni, paprika og purre. Smakfull og enkel.

Ingredienser

150 gr tagliatelle
300 gr renskåret svinekjøtt i strimler
100 gr pepperonipølser i skiver
2 ss olje
1 stk gul paprika
1/2 stk purre
2 fedd hvitløk
1 beger crème fraîche
2 ss finhakket persille
2 dl kjøttbuljong (utblandet)
1/4 ts pepper

Mengde/antall

2 personer

Fremgangsmåte

Kok pasta etter anvisning på pakken. Lag det andre samtidig som pastaen koker.

Stek pepperoniskivene i stekepanna i litt olivenolje sammen med svinekjøttet på middels sterk varme. Legg dette til side.

Del paprika i staver, purre i ringer og finhakk hvitløk. Surr grønnsakene i litt olje til de blir blanke og myke.

Ha kjøttet og peperonipølsene tilbake i panna og tilsett creme fraiche og bujong. La småkoke i 2-3 minutter. Smak til med pepper, og dryss over persille.

Serveres med pastaen og en frisk salat.

#Middager
Publisert: 05.11.2018
Oppdatert: 02.04.2019